Om betaversionen

Betaversioner är inte avsedda att användas i USA. Betaversioner är inte tillgängliga för Huawei-enheter.

Vi vill gärna höra om dina erfarenheter när du använder de nya funktionerna i våra mobila produkter och bjuder in dig till att bli betatestare. Betaversionen innehåller nya funktioner som du får prova innan de släpps officiellt.

Tänk på att betaversioner kan vara mindre stabila än slutliga officiella versioner. Du kan stöta på problem så som appkrashar, funktioner som inte fungerar på rätt sätt, eller icke tillgängliga enheter.

Betaversionen är kostnadsfri. Appfunktionerna kan dock vara begränsade (till exempel kan köp vara otillgängliga). Läs noggrant alla villkor för betaversionen i licensavtalet för slutanvändare.

Du får endast använda appen i enlighet med funktionaliteten som tillhandahålls av den installerade versionen av appen. Om du vill se listan med de betaversioner du använder går du till Google Play och trycker på Profil > Mina appar och spel > Beta.

Läs Beta och prenumerationer noggrant innan du börjar betatesta appen.

Delta i betatestande

Skicka feedback

Avsluta betatestande